Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opladers en powerbanks

In ons assortiment hebben we oplaad kabels, adapters, draadloze opladers en powerbanks. De kabels komen in verschillende lengtes voor, vanaf 30 cm t/m 3 meter. We hebben originele kabels maar ook kabels van andere bekende merken, zoals XSSIVE en Promiz, hetzelfde geld voor onze adapters.

Hoesjes

Een groot deel van de hoesjes die wij verkopen bestaat uit klaphoesjes en achterkantjes. we verkopen hoesjes voor toestellen van allerlei verschillende merken. In het geval dat we een bepaald hoesje niet op voorraad hebben kunnen wij het, op aanvraag, voor u bestellen.

Screenprotectors

Er zijn twee soorten screenprotectors bij ons te koop, clearplex screenprotectors en glaasplaatjes. De clearplex screenprotectors zijn speciale screenprotectors die meestal gebruikt worden voor toestellen waarvan de randen van het scherm gebogen zijn. (Beide soorten screenprotectors worden er gratis op gezet.)

Telefoon houders

Op de zaak zijn er veel verschillende soorten telefoon houders te vinden. Er zijn drie soorten auto houders, deze kunnen in het venitlatiebalkje gepkaatst worden, op het dashboard en op het voorraam. We hebben ook normale telefoonhouders die op een tafel gezet kunnen worden.